Opdrachtgever: A. van Zandwijk Recycling B.V. - Herwijnen 

Rubber en zand scheiden van sportvelden
De installatie van A. Van Zandwijk kan verschillende producten scheiden “wassen”. Materialen die gescheiden worden zijn onder andere het rubber en zand van sportvelden met een toevoercapaciteit van 25 ton per uur. Verder kan deze installatie verontreinigde grond scheiden.


Stalen zeefdekken geklemd tussen kunststof strippen
In deze installatie zijn op verschillende plaatsen Gustav Meister zeefdekken toegepast. De zeefmachine, als voorscheiding, is uitgevoerd met het systeem Meister 2003, waar stalen zeefdekken geklemd zitten tussen kunststof strippen.

Ontwatering zeefmachines
De ontwatering zeefmachines zijn uitgevoerd met het systeem Meister 2005. Dit zijn kunststof zeef-elementen van 1000 x 300 mm gemonteerd op kunststof strippen. Voordeel van Gustav Meister. Een van de voordelen van het Gustav Meister- systeem is dat er geen bevestigingspennen nodig zijn. Alleen een hamer is nodig om de zeef elementen te monteren.

Kunststof zeefelementen en stalen zeefdekken
Verder kan op de ondersteuningsbalken “C-Profiel” zowel de kunststof zeef-elementen als stalen zeefdekken gemonteerd worden door alleen de kunststof klem profielen te vervangen.


Waarom Gustav Meister?
A. van Zandwijk heeft voor Gustav Meister gekozen in verband met de flexibiliteit van het zeefmedium.

Ook geïnteresseerd geraakt in zeefdekken van Gustav Meister? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
 
 
Meer informatie
Edwin Alewijnse
+31 (0)6 53 89 29 22