Laatste referentie

Bestellen van kunststof zeefdekken
Bestellen van kunststof zeefdekken vrijdag 12 juni 2015

“In 2012 zijn wij begonnen met het bestellen van kunststof zeefdekken bij 2000 Engineering. Gebleken is dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Er wordt snel gereageerd...

Video

Ontwateringszeefmachine

Zand- en grindinstallatie

Bekijk video

Laatste nieuws

De Bauma beurs
De Bauma beurs dinsdag 02 februari 2016

De Bauma beurs is 's werelds grootste en meest toonaangevende...

Lees meer

Zeefdekken en zeefmachines voor zand- en grindhandel

2000 Engineering is specialist in zeefdekken en zeefmachines voor de zand- en grindhandel. In Nederland zijn wij exclusieve dealer van kunststof zeefdekken.

Ontwerpen en installeren van machines voor de procesindustrie

2000 Engineering ontwerpt wereldwijd installaties en machines voor de procesindustrie. Ontwerpen, bouwen, transporteren, monteren en nazorg van installaties en losse machines zijn voor ons belangrijke specialismen. Bij 2000 Engineering bent u aan het juiste adres voor zeefdekken, zeefmachines, installaties en overige machines voor de procesindustrie.

Adviseren en leveren van slijtdelen

Verder is het adviseren en leveren van slijtdelen een belangrijke activiteit. Steeds meer eindgebruikers zoeker naar slijtdelen van de hoogste kwaliteit; een wens waar wij aan kunnen voldoen. Belangrijke bedrijfstakken waarin wij actief zijn, zijn de zand- en grindindustrie, grondreiniging sector, recycling branche en industriële afvalwaterbehandeling. Dit doen wij samen met gerenommeerde bedrijven in zowel Nederland als het buitenland.

Scheiden van vaste stoffen en vloeistoffen

2000 Engineering heeft veel kennis in huis op het gebied van scheiden van vaste stoffen/vaste stoffen en vaste stoffen/vloeistoffen. Hiervoor heeft 2000 Engineering verschillende technieken in het programma.

Heeft u nog vragen? Neem gerust even contact op.

 

 
Meer informatie
Edwin Alewijnse
+31 (0)6 53 89 29 22