Kunststof zeefdekken - Kuypers Kessel

“In 2012 zijn wij begonnen met het bestellen van kunststof zeefdekken bij 2000 Engineering. Gebleken is dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Er wordt snel gereageerd op eventuele vragen en de “After Sales” is prima. Tot op heden is 2000 Engineering de leverancier van alle kunststof en stalen zeefdekken voor onze zand- en grind exploitaties en daar zijn wij zeer tevreden over”.

Kuypers Kessel

Kuypers Kessel is een familiebedrijf, gevestigd in het Limburgse Kessel, dat al meer dan 80 jaar bestaat. De activiteiten concentreren zich op de productie van en de handel in zand, grind, steenslag en klei, het aannemen en uitvoeren van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en het vervoeren van bouwgrondstoffen en andere los gestorte bulkproducten.

Tom Heijmans
Productieleider Kuypers Kessel

Zeefdekken van 2000 Engineering - Smals Bouwgrondstoffen

“Al jaren werken wij naar grote tevredenheid met de zeefdekken van 2000 Engineering. De kwaliteit is zeer goed en de prijs is gunstig. Ook bij eventuele problemen of vragen beschikt 2000 Engineering over de expertise om tot een passende oplossing te komen. Kortom: een fijne betrouwbare leverancier om mee samen te werken”.

Smals Bouwgrondstoffen

Smals Bouwgrondstoffen is een producent van zand en grind en bewerkt zand en grind in verschillende maten en zowel gebroken als rond. Om deze maten te realiseren worden zeefmachines met zeefdekken ingezet. De zeefdekken hebben variërende maaswijdtes om de verschillende grindsoorten te kunnen produceren.

Robert Segers
kwaliteitsmanager Smals Bouwgrondstoffen

 
 
 
Meer informatie
Edwin Alewijnse
+31 (0)6 53 89 29 22