Deze nieuw geleverde grindwasser wordt toegepast voor het wassen van grind en uitspoelen van licht hout. Ideaal voor het verwijderen van klei en Leem.

 

Het is alweer 20 jaar geleden dat we de stap hebben genomen om verder te gaan onder de naam 2000 Engineering B.V.

Wederom, na drie jaar, is opnieuw de Bauma beurs in München. De grootste beurs ter wereld op het gebied van bouwmachines en toebehoren. 

Volgens een artikel op Cobouw trekt de grindhandel voorzichtig aan. De woningbouw trekt weer aan. En daar begint de handel in grind, industriezand en aanverwante materialen van te profiteren. Volgens brancheorganisatie Nederlandse Vereniging en Leveranciers van Bouwstoffen (NVLB) nam het gebruik van grondstoffen vorig jaar met 4,4 procent af tot 30,6 miljoen ton. 

Op dit jaarlijks terugkerende congres, georganiseerd door de Vakgroep Bitumineuze Werken (VBW) in samenwerking met Eurobitume, ontmoeten professionals elkaar die betrokken zijn bij asfalt én bij de toepassingen ervan in de infrastructuur.

Onze leverancier, de firma Gustav Meister GmbH uit Duitsland, is al meer dan 100 jaar leverancier van stalen en kunststof zeefdekken voor de proces industrie.

 
 
 
Meer informatie
Edwin Alewijnse
+31 (0)6 53 89 29 22