Laatste nieuws

Filter doeken voor de kamerfilterpres
Filter doeken voor de kamerfilterpres dinsdag 24 november 2020

De filter doeken worden toegepast in kamerfilterpersen voor het...

Lees meer

Leveringsprogramma

 
 
                                              Bekijk video

Laatste referentie

Bestellen van kunststof zeefdekken
Bestellen van kunststof zeefdekken vrijdag 12 juni 2015

“In 2012 zijn wij begonnen met het bestellen van kunststof zeefdekken bij 2000 Engineering. Gebleken is dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Er wordt snel gereageerd...

 

2000 Engineering is specialist in zeefdekken en zeefmachines voor de zand- en grindhandel. In Nederland zijn wij exclusieve dealer van kunststof zeefdekken. Daarnaast ontwerpen en installeren wij wereldwijd installaties en machines voor de procesindustrie. Van ontwerp tot installatie en nazorg. Bij 2000 Engineering bent u aan het juiste adres voor zeefdekken, zeefmachines, installaties en overige machines voor de procesindustrie.

Verder is het adviseren en leveren van slijtdelen een belangrijke activiteit. Steeds meer eindgebruikers zoeker naar slijtdelen van de hoogste kwaliteit; een wens waar wij aan kunnen voldoen.

Belangrijke bedrijfstakken waarin wij actief zijn, zijn de zand- en grindindustrie, grondreiniging sector, recycling branche en industriële afvalwaterbehandeling. Dit doen wij samen met gerenommeerde bedrijven in zowel Nederland als het buitenland.

Tot slot zijn wij zeer deskundig in het scheiden van vaste stoffen/vaste stoffen en vaste stoffen/vloeistoffen. Hiervoor heeft 2000 Engineering verschillende technieken in het programma.

Heeft u vragen over zeefdekken, zeefmachines, installaties of iets anders? Neem gerust contact met ons op.

 

 
 
 
Meer informatie
Edwin Alewijnse
+31 (0)6 53 89 29 22